Bell Schedule

ORION JUNIOR HIGH, 2017-2018

REGULAR BELL SCHEDULE (#1)  (Wed./Thur.)

Warning Bell                        7:40 a.m.

1st Period                               7:45 a.m. – 8:31 a.m.                       46 Minutes

2nd Period                              8:36 a.m. – 9:27 a.m.                       51 Minutes

3rd Period                              9:32 a.m. – 10:18 a.m.                     46 Minutes

4th Period                              10:23 a.m. – 11:09 a.m.                   46 Minutes

FIRST LUNCH

Lunch                                    11:09 a.m. – 11:39 a.m.                   30 Minutes

Reading                                11:44 a.m. – 11:59 a.m.                   15 Minutes

5th Period                              11:59 a.m. – 12:45 p.m.                   46 Minutes

SECOND LUNCH

Reading                                11:14 a.m. – 11:29 a.m.                   15 Minutes

5th Period                              11:29 a.m. – 12:15 p.m.                   46 Minutes

Lunch                                    12:15 p.m. – 12:45 p.m.                   30 Minutes

6th Period                              12:50 p.m. – 1:36 p.m.                     46 Minutes

7th Period                              1:41 p.m. – 2:30 p.m.                       49 Minutes

 

EIGHT PERIOD BELL SCHEDULE (#2)

(ASSEMBLY SCHEDULE)

Warning Bell                        7:40 a.m.

1st Period                               7:45 a.m. – 8:25 a.m.                       40 Minutes

Assembly                              8:30 a.m. – 9:15 a.m.                       45 Minutes

2nd Period                              9:20 a.m. – 10:00 a.m.                     40 Minutes

3rd Period                              10:05 a.m. – 10:45 a.m.                   40 Minutes

4th Period                              10:50 a.m. – 11:30 a.m.                   40 Minutes

FIRST LUNCH

Lunch                                    11:30 a.m. – 12:00 p.m.                   30 Minutes

Reading                                12:05 p.m. – 12:20 p.m.                   15 Minutes

5th Period                              12:20 p.m. – 1:00 p.m.                     40 Minutes

SECOND LUNCH

Reading                                11:35 a.m. – 11:50 a.m.                   15 Minutes

5th Period                              11:50 a.m. – 12:30 p.m.                   40 Minutes

Lunch                                    12:30 p.m. – 1:00 p.m.                     30 Minutes

6th Period                              1:05 p.m. – 1:45 p.m.                       40 Minutes

7th Period                              1:50 p.m. – 2:30 p.m.                       40 Minutes

 

EARLY OUT WITH BRUNCH BELL SCHEDULE (#3)

Warning Bell                        7:40 a.m.

1st Period                               7:45 a.m. – 8:15 a.m.                       30 Minutes

2nd Period                              8:20 a.m. – 8:50 a.m.                       30 Minutes

3rd Period                              8:55 a.m. – 9:25 a.m.                       30 Minutes

4th Period                              9:30 a.m. – 10:00 a.m.                     30 Minutes

FIRST BRUNCH

Brunch                                  10:00 a.m. – 10:25 a.m.                   25 Minutes

5th Period                              10:30 a.m. – 11:05 a.m.                   35 Minutes

SECOND BRUNCH

5TH Period                              10:05 a.m. – 10:40 a.m.                   35 Minutes

Brunch                                  10:40 a.m. – 11:05 a.m.                   25 Minutes

6th Period                              11:10 a.m. – 11:40 a.m.                   30 Minutes

7th Period                              11:45 a.m. – 12:15 p.m.                   30 Minutes

 

LATE START – 8:20 A.M. BELL SCHEDULE (#4) (Mon.)

Warning Bell                        8:15 a.m.

1st Period                               8:20 a.m. – 9:00 a.m.                       40 Minutes

2nd Period                              9:05 a.m. – 9:50 a.m.                   45 Minutes

Announcements                   9:50 a.m. – 9:55 a.m.                   5 Minutes

3rd Period                              10:00 a.m. – 10:40 a.m.                   40 Minutes

4th Period                              10:45 a.m. – 11:25 p.m.                   40 Minutes

FIRST LUNCH

Lunch                                    11:25 a.m. – 11:55 a.m.                   30 Minutes

Reading                                12:00 p.m. – 12:15 p.m.                   15 Minutes

5th Period                              12:15 p.m. – 12:55 p.m.                   40 Minutes

SECOND LUNCH

Reading                                11:30 a.m. – 11:45 a.m.                   15 Minutes

5th Period                              11:45 a.m. – 12:25 p.m.                   40 Minutes

Lunch                                    12:25 p.m. – 12:55 p.m.                   30 Minutes

6th Period                              1:00 p.m. – 1:40 p.m.                       40 Minutes

7th Period                              1:45 p.m. – 2:30 p.m.                       45 Minutes

 

TITAN TIME (Tuesday/Friday) BELL SCHEDULE (#5)

Warning Bell                         7:40 a.m.

1st Period                                7:45 a.m. – 8:25 a.m.                                 40 Minutes

2nd Period                               8:30 a.m. – 9:15 a.m.                                 45 Minutes

3rd Period                               9:20 a.m. – 10:00 a.m.                   40 Minutes

4th Period                              10:05 a.m. – 10:45 a.m.                   40 Minutes

FIRST LUNCH

Lunch                                    10:45 a.m. – 11:15 a.m.                   30 Minutes

Reading.                               11:20 a.m. – 11:35 a.m.                   15Minutes

5th Period                              11:35 a.m. – 12:15 p.m.                   40 Minutes

SECOND LUNCH

Reading                                10:50 a.m. – 11:05 a.m.                   15 Minutes

5th Period                              11:05 a.m. – 11:45 a.m.                   40 Minutes

Lunch                                    11:45 a.m. – 12:15 p.m.                   30 Minutes

6th Period                              12:20 p.m. – 1:00 p.m.                     40 Minutes

7th Period                              1:05 p.m. – 1:45 p.m.                       40 Minutes

Titan Time                           1:45 p.m. – 2:30 p.m.                  40 Minutes

 

A/B SCHEDULE (APRIL 30TH – MAY 18TH  M-W-TH) (#6)

A-DAY: 1,2,3,4       B-DAY: TITAN TIME, 5, 6, 7

 

Warning Bell                         7:40 a.m.

1st Period/Titan Time            7:45 a.m. – 9:10 a.m.                             85 Minutes

2nd/5th Period                         9:15 a.m. – 10:45 a.m.                           90 Minutes

                                             FIRST LUNCH

Lunch                                     10:45 a.m. – 11:15 a.m.                         30 Minutes

Reading                                 11:20 a.m. – 11:35 a.m.                         15 Minutes

3rd/6th Period                           11:35 a.m. – 1:00 p.m.                           85 Minutes

                                             SECOND LUNCH

Reading                                 10:50 a.m. – 11:05 a.m.                         15 Minutes

3rd/6th Period                           11:05 a.m. – 12:30 p.m.                         85 Minutes

Lunch                                     12:30 p.m. – 1:00 p.m.                           30 Minutes

4th/7th Period                            1:05 p.m. – 2:30 p.m.                            85 Minutes

© 2017 Weber School District. All Rights Reserved.